Evenementen

Imogen Productions ontzorgt. Jij geniet.

Organisatie evenementen

Imogen Productions richt zich ook op het organiseren van evenementen voor bedrijven die op zoek zijn naar hulp en begeleiding tijdens dit proces.

Met werk ervaringen in het organiseren van evenementen bij het vijf-sterren hotel Corinthia Hotel St. George’s Bay in Malta, InterContinental Amstel Amsterdam Hotel en Timeless Events kan Imogen Productions gegarandeerd zakelijke evenementen organiseren van A tot Z.

Bij het organiseren van evenementen wordt een concept ontwikkeld op basis van het imago en de wensen van jou. Hierbij is communicatie enorm belangrijk om zo écht te kunnen realiseren wat jij wilt.

Wat kun jij verwachten?

✨  Een introductie gesprek om het gewenste evenement te bespreken

✨  Eerste offerte op basis van introductie gesprek

✨  Tweede gesprek om de offerte te bespreken

✨  Boeken en communicatie met leveranciers door Imogen Productions

✨  Aanwezigheid van Imogen Productions op het evenement

✨  Duidelijke communicatie, unieke elementen en een evenement georganiseerd met een personal touch

Zakelijk evenement

Een zakelijk evenement probeer ik zo uniek mogelijk te maken gericht op het imago van jouw bedrijf. Hebben jullie een grote focus op groen ondernemen? Dan zoek ik naar allerlei milieuvriendelijke leveranciers en producten voor jouw evenement!

Communicatie met de klant is enorm belangrijk en dat is waarom er genoeg contact momenten zullen zijn om jouw gewenste evenement te kunnen realiseren.

Kenmerken Imogen Productions

Personal touch

Imogen Productions levert werk wat écht bij jou past met een personal touch.

Open communicatie

Communicatie speelt een grote rol bij evenementen organiseren en het uit handen nemen van online marketing. Ik zorg voor open communicatie in het gehele traject.


Creativiteit

Imogen Productions werkt met creativiteit in het organiseren van evenementen en het uit handen nemen van online marketing. De nieuwste trends en trucjes worden onderzocht en toegepast.

Morgann heeft de eventorganisatie voor onze opening geregeld. Ze denkt aan alle details en je kunt snel met haar schakelen. Hands on en kundig. Heerlijk om je geen zorgen te hoeven maken of alles goed is geregeld.

 
Iwan Blokker – Lessgo

Klanten portfolio

Zullen we samenwerken?

Vraag een gratis kennismaking aan of bekijk mijn andere diensten. Wellicht kan ik je helpen met mijn marketing pakketten?