Over Imogen Productions

Morgann ten Brink

Imogen Productions is een initiatief van Morgann ten Brink. Hierbij is gekozen om mijn twee grootste passies samen te voegen in één bedrijf: online marketing & zakelijke evenementen.

Online Marketing

Imogen Productions richt zich allereerst op het ondersteunen en uitvoeren van online marketing diensten voor bedrijven. Het gehele social media proces kan worden uitgevoerd door Imogen Productions op basis van jouw wensen en doelen. Hierbij werk ik met kwaliteit, betrokkenheid en een focus op jouw gewenste online imago!

Zakelijke evenementen

Daarnaast richt Imogen Productions zich op het organiseren en uitvoeren van zakelijke evenementen voor bedrijven die op zoek zijn naar iemand die het gehele proces uit handen kan nemen. Met werk ervaringen in het organiseren van evenementen bij het vijf-sterren hotel Corinthia Hotel St. George’s Bay in Malta, InterContinental Amstel Amsterdam Hotel en Timeless Events kan ik gegarandeerd jouw zakelijke evenement organiseren van A tot Z.

Tijdens de ontwikkeling van jouw evenement ben ik continu bezig met het zoeken van unieke elementen, de nieuwste  trends en het zoeken naar de beste leveranciers. Communicatie met de klant is in dit proces enorm belangrijk: dat is waarom er genoeg contact momenten zullen zijn om het evenement te bedenken, creëren en uitvoeren.

Meet the face behind..

First things first! Wie ben ik? Mijn naam is Morgann ten Brink en ik ben de oprichter van Imogen Productions!

Wat doet Imogen Productions? Mijn bedrijf is gericht op twee dingen: online marketing & evenementen. Ik help bedrijven die geen tijd en/of inspiratie hebben om hun social media bij te houden en dit neem ik helemaal uit handen! En… ook organiseer ik zakelijke evenementen van A-Z, hoe gek je het ook wilt hebben! 

Waarom ben ik begonnen met Imogen Productions? Nu is het natuurlijk heerlijk om eigen baas te zijn, maar dit moet je pas echt doen als je jouw passie gevonden hebt. En dat is voor mij de reden geweest om te beginnen. Dit is mijn passie, hier wil ik in groeien en andere ondernemers mee verder helpen!

Bij mij moet je zijn als je opzoek bent naar persoonlijk contact, betrokkenheid en duidelijke communicatie. Dit zie je dan ook terug in mijn manier van werken. Voor mij is het belangrijk om werk te leveren wat écht bij jou past met een personal touch. Zo zie je, het focussen op twee dingen is zeker te doen!

Kenmerken Imogen Productions

Personal touch

Imogen Productions levert werk wat écht bij jou past met een personal touch.

Duidelijke communicatie

Communicatie speelt een grote rol bij evenementen organiseren en het uit handen nemen van online marketing. Ik zorg voor goede communicatie in het gehele traject.


Creativiteit

Imogen Productions werkt met creativiteit in het organiseren van evenementen en het uit handen nemen van online marketing. De nieuwste trends en trucjes worden onderzocht en toegepast.

Reageert snel, is goed in d’r werk en denkt pro-actief mee.

 
Sander Koppenhol – Alphense Feesten

Ter zake kundig, zeer prettig in de omgang !

Albert Captein – Brokkensuper

Klanten portfolio

Zullen we samenwerken?

Vraag een gratis kennismaking aan of bekijk mijn andere diensten. Wellicht kan ik je helpen met een evenement?